Re-integratie Nuenen

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Nuenen van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Nuenen worden op maat gemaakt, afhankelijk van individuele behoeften en situaties. Of je nu behoefte hebt aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten of naar werk-trajecten, er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar.

Daarnaast worden specifieke trajecten aangeboden, zoals 1e Spoor-trajecten, 2e Spoor-trajecten, 3e Spoor-trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten. Deze trajecten bieden uitkomst voor uiteenlopende situaties en helpen je bij de re-integratie.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je gedetailleerd informeren over de re-integratiemogelijkheden in Nuenen en begeleiden bij het vinden van passend werk.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Nuenen

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Nuenen is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan klaar om jou te helpen de juiste route te vinden en alle obstakels op je pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst te overwinnen. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, twijfel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Nuenen en zet je eerste stappen.