Re-integratie Nijmegen

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Nijmegen van onschatbare waarde. Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Re-integratie kan je helpen bij het vinden van een baan die bij je past en het biedt de kans op een nieuw perspectief. Of je nu een tijd buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of gezondheidsproblemen hebt gehad, re-integratie kan de weg vrijmaken naar een succesvolle carrière.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Als je voldoet aan de voorwaarden, kunnen alle kosten door het UWV worden gefinancierd. Maak gebruik van deze kans om je carrière een boost te geven en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Nijmegen kennen diverse vormen en worden aangepast aan jouw persoonlijke behoeften en situatie. Er zijn verschillende trajecten beschikbaar die jou kunnen helpen bij re-integratie.

Denk bijvoorbeeld aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Ook worden specifieke trajecten aangeboden, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je staat ingeschreven als inwoner. Zij kunnen je alles vertellen over de re-integratiemogelijkheden in Nijmegen.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Nijmegen

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Nijmegen is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Nijmegen en je eerste stappen te zetten.