Re-integratie Mill en Sint Hubert

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Mill en Sint Hubert van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Mill en Sint Hubert kunnen flexibel worden vormgegeven, afgestemd op jouw individuele behoeften en situatie. Er zijn diverse trajecten beschikbaar om jou te ondersteunen.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en trajecten gericht op het vinden van werk. Ook worden er specifieke trajecten aangeboden, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Indien je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het raadzaam om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat. Zij kunnen jou verder informeren over de mogelijkheden op het gebied van re-integratie in jouw specifieke situatie.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Mill en Sint Hubert

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Mill en Sint Hubert is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst.

Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Mill en Sint Hubert. Samen zetten we de eerste stappen naar een betere toekomst.