Re-integratie Landerd

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Landerd van onschatbare waarde. Of je nu een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Re-integratie kan helpen bij het vinden van een passende baan en nieuw perspectief, ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt. Het is een waardevol proces dat je in staat stelt om je carrière opnieuw vorm te geven en je mogelijkheden te ontdekken.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet. Dit biedt een geweldige kans om ondersteuning te krijgen bij het vinden van de juiste baan en je weer volledig te kunnen integreren op de arbeidsmarkt.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Landerd kunnen op maat worden gemaakt, afhankelijk van individuele behoeften en situaties. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar om te voorzien in deze behoeften.

Modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten zijn slechts enkele voorbeelden van de vele trajecten die worden aangeboden. Daarnaast zijn er ook specifieke trajecten beschikbaar, zoals 1e Spoor-trajecten, 2e Spoor-trajecten, 3e Spoor-trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Mocht je een bijstandsuitkering ontvangen en opgenomen zijn in het landelijke doelgroepenregister, dan is het aan te raden om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je als inwoner staat ingeschreven. Zij kunnen je alle informatie verstrekken over de re-integratiemogelijkheden in jouw gemeente.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Landerd

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Landerd is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Landerd en zet die eerste belangrijke stappen naar een mooie toekomst.