Re-integratie Kapelle

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Kapelle van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratie trajecten in Kapelle zijn divers en worden afgestemd op individuele behoeften en situaties. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar om jou te ondersteunen bij het re-integratieproces.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast zijn er ook specifieke trajecten, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je momenteel een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je verdere informatie geven over de re-integratiemogelijkheden in Kapelle. Je staat er niet alleen voor – er zijn mogelijkheden en ondersteuning beschikbaar om jou op weg te helpen naar werk en nieuwe kansen.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Kapelle

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Kapelle is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Kapelle en je eerste stappen te zetten.