Re-integratie Hoogeveen

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Hoogeveen van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Hoogeveen kunnen op maat worden gemaakt om te voldoen aan individuele behoeften en situaties. Er zijn diverse trajecten beschikbaar die kunnen helpen bij het vinden van passend werk.

Modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten zijn slechts enkele voorbeelden van re-integratietrajecten die in Hoogeveen worden aangeboden. Daarnaast zijn er ook specifieke trajecten beschikbaar, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je momenteel een bijstandsuitkering ontvangt en bent opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente Hoogeveen. Zij kunnen je voorzien van informatie over de re-integratiemogelijkheden die beschikbaar zijn in de gemeente.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Hoogeveen

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Hoogeveen is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben een ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Ze weten precies welke stappen er genomen moeten worden en kennen de obstakels die je tegen kunt komen op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst.

Ons netwerk aan professionals in Hoogeveen staan klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en om alle obstakels op je pad te overwinnen. Ze begrijpen dat dit proces niet altijd makkelijk is en zullen er alles aan doen om jou te ondersteunen. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Hoogeveen. Samen kunnen we jouw weg naar succes vormgeven.