Re-integratie Hillegom

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Hillegom van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, biedt re-integratie de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Hillegom worden op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten op jouw persoonlijke behoeften en situatie. We begrijpen dat geen twee re-integratieprocessen hetzelfde zijn, daarom bieden we diverse trajecten aan die specifiek zijn afgestemd op jouw unieke situatie.

Onze beschikbare trajecten omvatten onder andere modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden we ook specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten. Op deze manier zorgen we ervoor dat we het juiste traject kunnen aanbieden dat past bij jouw individuele case.

Als je momenteel een bijstandsuitkering ontvangt en bent opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, raden we je aan om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente Hillegom. Zij kunnen je inlichten over de re-integratiemogelijkheden die beschikbaar zijn in jouw specifieke gemeente. Wacht niet langer, neem vandaag nog contact op en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn op het gebied van re-integratie.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Hillegom

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Hillegom is van onschatbare waarde bij het realiseren van jouw re-integratietraject. Onze professionele begeleiders beschikken over uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt.

Onze experts staan klaar om jou te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus als jij stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Hillegom en je eerste stappen te zetten.