Re-integratie Heusden

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt in Heusden overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie van onschatbare waarde. Re-integratie kan helpen bij het vinden van een passende baan en het ontwikkelen van nieuwe perspectieven, of je nu een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Als je aan de voorwaarden voldoet, kan het UWV de volledige kosten van het re-integratietraject financieren. Bij re-integratie in Heusden staan wij klaar om je hierbij te ondersteunen.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Heusden kunnen op maat worden gemaakt om tegemoet te komen aan individuele behoeften en situaties. Er zijn diverse trajecten beschikbaar die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Ook bieden bedrijven vaak specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement of loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in Heusden.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Heusden

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Heusden is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus als je de volgende stap wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Heusden. Samen kunnen we jouw eerste stappen zetten naar een betere toekomst.