Re-integratie Heeze-Leende

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Heeze-Leende van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten worden op maat gemaakt en afgestemd op individuele behoeften in Heeze-Leende. Of je nu behoefte hebt aan loopbaanbegeleiding, een werkfit-traject of een traject naar werk, er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar. Daarnaast bieden bedrijven specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Ontvang je een bijstandsuitkering en sta je ingeschreven in het landelijke doelgroepenregister? Dan is het raadzaam om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je woont. Zij kunnen je meer informatie geven over de re-integratiemogelijkheden in Heeze-Leende.

Maak gebruik van de diverse re-integratietrajecten die afgestemd zijn op jouw behoeften en situatie in Heeze-Leende. Van modulaire trajecten tot trajecten naar werk, er is voor iedereen een passende oplossing. Bedrijven bieden daarnaast specifieke trajecten aan zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het verstandig om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente. Zij kunnen je informeren over de re-integratiemogelijkheden die beschikbaar zijn in Heeze-Leende. Door samen te werken met professionals kun je stappen zetten richting werk en zelfstandigheid.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Heeze-Leende

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Heeze-Leende is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over ruime ervaring en expertise in het begeleiden van individuen naar een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt.

Ons team staat klaar om jou te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels die je op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst tegenkomt. Dus als je verlangt naar vooruitgang en persoonlijke groei, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen zetten we de eerste stappen richting werk en een positieve toekomst.