Re-integratie Heerlen

Voor een terugkeer naar de arbeidsmarkt of een frisse start in je carrière kan re-integratie in Heerlen van onschatbare waarde zijn. Of je nu een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Re-integratie kan je helpen bij het vinden van een baan die bij je past en het ontwikkelen van nieuwe perspectieven. Het maakt niet uit of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt. Re-integratie in Heerlen biedt de mogelijkheid om een nieuwe start te maken en weer volop mee te doen op de arbeidsmarkt.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, kun je bij het UWV een aanvraag indienen voor re-integratie. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet. Dus als je in Heerlen woont en aan de slag wilt gaan met re-integratie, ben je bij het UWV aan het juiste adres.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Heerlen worden op maat gemaakt om aan individuele behoeften en situaties te voldoen. Verschillende trajecten zijn beschikbaar en afgestemd op jouw specifieke situatie.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden bedrijven specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in Heerlen.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Heerlen

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Heerlen is van onschatbare waarde bij het doorlopen van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan altijd voor je klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste weg en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, twijfel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Heerlen en zet je eerste stappen vandaag nog.