Re-integratie Grave

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Grave van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Grave zijn afgestemd op individuele behoeften en situaties. Er zijn diverse vormen van re-integratie beschikbaar om jou te ondersteunen in je terugkeer naar werk.

Voorbeeldtrajecten zoals modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten worden aangeboden. Daarnaast zijn er ook specifieke trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding beschikbaar.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden in Grave.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Grave

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Grave is van onschatbare waarde voor een succesvol re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt. Ze zijn er om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste weg en om obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst te overwinnen. Twijfel dus niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Grave en zet de eerste stappen naar werk en persoonlijke groei.

Ons netwerk aan professionals staan klaar om jou te begeleiden bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Of het nu gaat om het ontwikkelen van je vaardigheden, het opdoen van nieuwe kennis of het vergroten van je netwerk, ons re-integratiebureau in Grave biedt de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, neem dan contact met ons op en begin vandaag nog met je re-integratietraject.