Re-integratie Gilze en Rijen

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Gilze en Rijen van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Gilze en Rijen worden op maat gemaakt, afhankelijk van individuele behoeften en situaties. Er zijn verschillende trajecten beschikbaar die aansluiten bij diverse situaties.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Ook worden specifieke trajecten zoals 1e Spoor-trajecten, 2e Spoor-trajecten, 3e Spoor-trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten aangeboden.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in jouw gemeente.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Gilze en Rijen

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Gilze en Rijen is enorm bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan paraat om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overkomen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Gilze en Rijen, zodat je de eerste stappen kunt zetten richting werk en persoonlijke groei.