Re-integratie Geertruidenberg

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Geertruidenberg van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Geertruidenberg kunnen worden aangepast aan diverse individuele behoeften en situaties. Of je nu op zoek bent naar modulaire trajecten, werkfit-trajecten, naar werk-trajecten, 1e spoor, 2e spoor of 3e spoor trajecten, outplacement of loopbaanbegeleiding, er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar.

Als je momenteel een bijstandsuitkering ontvangt en bent opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waarin je woont. Zij kunnen je informeren over de re-integratiemogelijkheden die beschikbaar zijn in Geertruidenberg.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Geertruidenberg

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Geertruidenberg is van onschatbare waarde voor de succesvolle uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een geslaagde terugkeer naar de arbeidsmarkt. Met hun deskundigheid staan ze voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Als je op zoek bent naar werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Geertruidenberg en zet vandaag nog je eerste stappen richting een betere toekomst.

Ons netwerk aan professionals staan voor je klaar om je te begeleiden op je re-integratiepad. Ze zullen je helpen bij het vinden van de juiste route en assisteren bij het overwinnen van alle obstakels die je op je weg naar een nieuwe, werkgerichte toekomst tegenkomt. Of je nu worstelt met het vinden van geschikte vacatures, het opbouwen van zelfvertrouwen of het ontwikkelen van de juiste vaardigheden, ons re-integratiebureau in Geertruidenberg biedt de ondersteuning die je nodig hebt. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stappen naar werk en persoonlijke groei.