Re-integratie Etten-Leur

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt in Etten-Leur overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie van onschatbare waarde. Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, biedt re-integratie de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Re-integratie in Etten-Leur kan helpen bij het vinden van een passende baan en het creëren van nieuw perspectief. Of je nu een tijd buiten het arbeidsproces bent geweest of te maken hebt gehad met gezondheidsproblemen, re-integratie biedt de kans om weer aan de slag te gaan en je carrière nieuw leven in te blazen.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie in Etten-Leur. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, op voorwaarde dat je aan de gestelde criteria voldoet. Met re-integratie via het UWV liggen er nieuwe mogelijkheden voor je klaar in Etten-Leur.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Etten-Leur worden op maat gemaakt, rekening houdend met individuele behoeften en situaties. We bieden een verscheidenheid aan trajecten aan die afgestemd zijn op jouw specifieke situatie.

Onze trajecten omvatten modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden we ook specifieke trajecten aan, zoals 1e Spoor, 2e Spoor en 3e Spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en bent opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je woont. Zij kunnen je verder informeren over de mogelijkheden voor re-integratie in jouw gemeente.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Etten-Leur

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Etten-Leur is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Met hun kennis en vaardigheden staan zij klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Etten-Leur en die eerste stappen te zetten. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan.