Re-integratie Eindhoven

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Eindhoven van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, biedt re-integratie de mogelijkheid om een passende baan te vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Eindhoven worden op maat gemaakt, afgestemd op individuele behoeften en situaties. Of je nu behoefte hebt aan begeleiding op modulair niveau, een werkfit-traject of direct naar werk wilt, er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar.

Daarnaast zijn er specifieke trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding. Elke traject is ontworpen om je te ondersteunen bij je re-integratieproces op een manier die past bij jouw situatie.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het raadzaam om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in Eindhoven en begeleiding bieden om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Eindhoven

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Eindhoven is van onschatbare betekenis tijdens jouw re-integratietraject. Onze ervaren professionals beschikken over uitgebreide kennis en expertise om jou succesvol te begeleiden naar een terugkeer op de arbeidsmarkt.

Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Aarzel dus niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Eindhoven en de eerste stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei.