Re-integratie Eijsden

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Eijsden van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Eijsden worden op maat gemaakt om aan individuele behoeften en situaties te voldoen. Er zijn verschillende opties beschikbaar die kunnen worden afgestemd op jouw specifieke omstandigheden.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden bedrijven ook specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je in Eijsden een bijstandsuitkering ontvangt en bent opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je staat ingeschreven als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden die beschikbaar zijn in jouw gemeente.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Eijsden

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Eijsden is van onschatbare waarde tijdens jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer op de arbeidsmarkt.

Zij staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Eijsden en zet je eerste stappen.