Re-integratie Eersel

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Eersel van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Eersel kunnen op maat worden gemaakt om tegemoet te komen aan individuele behoeften en situaties. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Denk bijvoorbeeld aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar-werk-trajecten. Daarnaast bieden bedrijven ook specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en geregistreerd staat in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je in Eersel woont. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden die er voor jou beschikbaar zijn.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Eersel

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Eersel is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en bieden daarom een persoonlijke aanpak die aansluit bij jouw behoeften en doelen.

Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op je pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Met onze begeleiding en ondersteuning zorgen wij ervoor dat je weer zelfvertrouwen krijgt en de vaardigheden ontwikkelt die nodig zijn om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we jouw weg naar een betere toekomst bewandelen.