Re-integratie Delfzijl

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Delfzijl van onschatbare waarde. Re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen, ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt.

Re-integratie kan je helpen bij het vinden van een passende baan en het creëren van nieuw perspectief. Het maakt niet uit of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt. Door middel van re-integratie krijg je de kans om jouw carrière een nieuwe impuls te geven en je talenten optimaal te benutten.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Het UWV kan alle kosten van het re-integratietraject financieren, op voorwaarde dat je aan de gestelde eisen voldoet. Maak gebruik van deze mogelijkheid om jouw carrière weer op de rails te krijgen en een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt te realiseren.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Delfzijl worden aangepast aan individuele behoeften en situaties. Er zijn verschillende vormen van trajecten beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden bedrijven specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat. Zij kunnen je meer informatie geven over de re-integratiemogelijkheden in Delfzijl.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Delfzijl

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Delfzijl is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Met hun deskundigheid staan ze klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels die je tegenkomt op weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Als je dus echt stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Delfzijl en zet vandaag nog je eerste stappen.