Re-integratie De Wolden

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in De Wolden van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in De Wolden worden afgestemd op de individuele behoeften en situaties van de cliënt. Er zijn diverse vormen van re-integratie beschikbaar, waaronder modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden bedrijven specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden in De Wolden.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente De Wolden

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in De Wolden is van onschatbare waarde tijdens jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Met hun begeleiding en ondersteuning staan ze klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in De Wolden en de eerste stappen te zetten.

Onze professionele en toegewijde experts staan paraat om jou te begeleiden bij het vinden van de juiste route naar succes. Ze begrijpen de uitdagingen waar je voor staat en zijn vastbesloten om je te helpen deze te overwinnen. Van het ontwikkelen van vaardigheden tot het identificeren van passende vacatures, de professionals zijn er om jou te ondersteunen bij elke stap. Dus, als je echt wilt groeien en de weg wilt banen naar een nieuwe, werkfitte toekomst, neem dan vandaag nog contact op met ons re-integratiebureau in De Wolden. Samen kunnen we jouw persoonlijke en professionele doelen realiseren.