Re-integratie De Bilt

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in De Bilt van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in De Bilt bieden een scala aan mogelijkheden die specifiek zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en situatie. Ongeacht wat je nodig hebt, er zijn verschillende trajecten beschikbaar die je kunnen helpen.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden bedrijven ook specifieke trajecten aan, zoals 1e, 2e en 3e Spoor-trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en bent opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je bent ingeschreven. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor re-integratie in jouw gemeente.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente De Bilt

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in De Bilt is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Ze begrijpen de obstakels die je kunt tegenkomen en weten precies hoe ze je kunnen helpen deze te overwinnen.

Wij staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Ons netwerk aan professionals hebben de kennis en vaardigheden om je te ondersteunen bij het treffen van de juiste stappen en het ontwikkelen van je persoonlijke groei. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, neem dan contact op met ons re-integratiebureau in De Bilt en zet je eerste stappen naar succes.