Re-integratie Bunnik

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Bunnik van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Bunnik zijn volledig afgestemd op jouw individuele behoeften en situatie. Of je nu behoefte hebt aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten, naar werk-trajecten, 1e spoor, 2e spoor, of 3e spoor trajecten, outplacement of loopbaanbegeleiding, er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je als inwoner staat ingeschreven. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden specifiek in Bunnik.

Kies voor een op maat gemaakt re-integratietraject in Bunnik, aangepast aan jouw behoeften en situatie. Neem contact op met de participatieafdeling van jouw gemeente en ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn om succesvol te re-integreren.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Bunnik

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Bunnik is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ze staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Bunnik en zet de eerste stappen naar een succesvolle herintreding.