Re-integratie Brielle

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Brielle van onschatbare waarde.

Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Wanneer je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om bij het UWV een aanvraag in te dienen voor een re-integratietraject. Het UWV kan de volledige kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Brielle zijn maatwerk en worden afgestemd op individuele behoeften en situaties. Er zijn diverse vormen van re-integratie trajecten beschikbaar om mensen te ondersteunen bij het vinden van werk.

Modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten zijn enkele voorbeelden van re-integratie trajecten in Brielle. Daarnaast zijn er ook specifieke trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je verder informeren over de re-integratiemogelijkheden in Brielle en je ondersteunen bij het vinden van passend werk.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Brielle

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Brielle is van onschatbare waarde tijdens jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ons team staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels die je tegenkomt op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Brielle als je concrete stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei. We helpen je graag verder op weg.