Re-integratie Borger-Odoorn

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Borger-Odoorn van onschatbare waarde. Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Re-integratie kan helpen bij het vinden van een passende baan en het ontwikkelen van nieuw perspectief. Of je nu een tijd buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om je weg terug te vinden en een nieuwe start te maken.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet. Maak gebruik van deze mogelijkheid en laat re-integratie je helpen bij het realiseren van een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Borger-Odoorn bieden een scala aan mogelijkheden, volledig afgestemd op jouw individuele behoeften en situatie. Of je nu behoefte hebt aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten of naar werk-trajecten, er is altijd een passend traject beschikbaar. Bovendien bieden bedrijven specifieke trajecten aan, zoals 1e Spoor-trajecten, 2e Spoor-trajecten, 3e Spoor-trajecten, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het belangrijk om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen jou uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden die specifiek gelden in Borger-Odoorn. Samen kunnen we jouw kansen op re-integratie vergroten en je ondersteunen bij het vinden van passend werk.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Borger-Odoorn

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Borger-Odoorn is van onschatbare waarde bij de uitvoering van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. Zij kennen de lokale arbeidsmarkt en weten wat er nodig is om jouw kansen op werk te vergroten.

Ons team staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. We bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning op maat, zodat jij je kunt focussen op je persoonlijke groei en het vinden van passend werk. Dus, als je stappen wilt zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons re-integratiebureau in Borger-Odoorn en zet de eerste stappen naar een succesvolle nieuwe start.