Re-integratie Boekel

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Boekel van onschatbare waarde. Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Re-integratie kan helpen bij het vinden van een passende baan en het bieden van nieuw perspectief. Het maakt niet uit of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt. Door middel van re-integratie krijg je de kans om een geschikte baan te vinden en je carrière een nieuwe impuls te geven.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, op voorwaarde dat je aan de vereisten voldoet. Met de steun van het UWV kun je deelnemen aan een re-integratietraject en de mogelijkheden verkennen om succesvol terug te keren naar de arbeidsmarkt.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Boekel worden op maat gemaakt, rekening houdend met individuele behoeften en verschillende situaties. Of je nu een modulair traject, werkfit-traject of naar werk-traject nodig hebt, er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar. Daarnaast zijn er specifieke trajecten zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je momenteel een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, is het aan te raden om contact op te nemen met de participatieafdeling van de gemeente Boekel. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden die specifiek voor jou gelden. Neem dus gerust contact op en ontdek welke re-integratiekansen er voor jou zijn in Boekel.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Boekel

Re-integratie Boekel is een betrouwbare partner die je kan helpen bij het succesvol afronden van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van obstakels op jouw weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons netwerk aan professionals zijn er om jou te begeleiden en te helpen bij elke stap op dit belangrijke pad.