Re-integratie Bergeijk

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Bergeijk van onschatbare waarde. Een re-integratietraject kan helpen bij het vinden van een passende baan en het ontwikkelen van nieuwe perspectieven, ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen hebt gekampt.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie in Bergeijk. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Met re-integratie in Bergeijk krijg je de kans om de arbeidsmarkt te herontdekken en een nieuwe start te maken in je carrière. Bovendien biedt re-integratie de mogelijkheid om een passende baan te vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen, ongeacht je ervaringen buiten het arbeidsproces of eventuele gezondheidsproblemen.

Als je momenteel een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, kun je bij het UWV een aanvraag indienen voor re-integratie in Bergeijk. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, op voorwaarde dat je voldoet aan de gestelde criteria.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten kunnen op maat worden gemaakt, rekening houdend met individuele behoeften en situaties. In Bergeijk zijn er verschillende trajecten beschikbaar om te helpen bij re-integratie.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Bovendien bieden bedrijven specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en bent opgenomen in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente Bergeijk. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor re-integratie in jouw specifieke situatie.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Bergeijk

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Bergeijk is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van je re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus hebben uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Onze experts staan klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw pad naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus, als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, neem dan zeker contact met ons op en zet je eerste stappen naar een betere toekomst.