Re-integratie Assen

Voor wie een terugkeer naar de arbeidsmarkt overweegt of een frisse start in de carrière wil maken, is re-integratie in Assen van onschatbare waarde. Ongeacht of je een periode buiten het arbeidsproces hebt doorgebracht of met gezondheidsproblemen kampt, re-integratie biedt de mogelijkheid om een passende baan te (her)vinden en nieuwe perspectieven te ontwikkelen.

Re-integratie kan helpen bij het vinden van een passende baan en het bieden van nieuw perspectief. Of je nu een tijdje buiten het arbeidsproces hebt gezeten of te maken hebt gehad met gezondheidsproblemen, re-integratie helpt je om een geschikte baan te vinden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Als je een Wajong-, WIA- of WAO-uitkering ontvangt, is het mogelijk om via het UWV een aanvraag in te dienen voor re-integratie. Het UWV kan alle kosten van dit traject financieren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Medewerker wmo-zorgloket.

Maak kennis met uiteenlopende re-integratietrajecten

Re-integratietrajecten in Assen worden op maat gemaakt, passend bij jouw individuele behoeften en situatie. Er zijn diverse trajecten beschikbaar die kunnen helpen bij jouw re-integratie.

Denk aan modulaire trajecten, werkfit-trajecten en naar werk-trajecten. Daarnaast bieden bedrijven specifieke trajecten aan, zoals 1e spoor, 2e spoor en 3e spoor trajecten, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Als je een bijstandsuitkering ontvangt en opgenomen bent in het landelijke doelgroepenregister, neem dan contact op met de participatieafdeling van de gemeente waar je ingeschreven staat als inwoner. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de re-integratiemogelijkheden in Assen.

De kracht van een re-integratiebureau in de gemeente Assen

De toegevoegde waarde van een re-integratiebureau in Assen is van onschatbare waarde bij het uitvoeren van jouw re-integratietraject. De aangesloten re-integratiebureaus beschikken over ruime ervaring en expertise in het begeleiden van mensen naar een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Ons team staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste route en het overwinnen van alle obstakels op jouw weg naar een nieuwe, werkfitte toekomst. Dus als je klaar bent om stappen te zetten richting werk en persoonlijke groei, neem dan zeker contact op met ons re-integratiebureau in Assen en zet jouw eerste stappen naar succes.